SpeedProject Holding

Bucuresti & Ilfov
 +40738.025.502

Ultima actualizare a termenilor si conditiilor: 26.05.2022

Website-ul speedproject.ro este detinut de SC SPEED PROJECT HOLDING SRL , Cod Unic de Înregistrare: 452964411. 

Termenii si conditiile vor fi actualizate periodic, fiind obligatia utilizatorilor de a verifica fiecare varianta atualizata. Utilizarea in continuare a site-ului www.speedproject.ro reprezinta acceptarea in totalitate si neconditionata a variantei actualizate a Termenilor si Conditiilor Generale. Va recomandam sa verificati constant aceasta pagina.

In continuare, vom denumi „Prestator” societatea comerciala SPEED PROJECT HOLDING si „Beneficiar” orice persoana fizica sau juridica care doreste sa contracteze serviciile noastre.

Sectiunea 1: Precizari generale

www.speedproject.ro este un website de prezentare a serviciilor pe care SpeedProject Holding le ofera prin intermediul unor oameni autorizati / avizati. 

Gazduirea continutului text / foto / cod, domeniu este realizata pe serverele www.romarg.ro – In cazul in care la un moment-dat website-ul este nefunctional sau apar probleme tehnice, ne nu asumam raspunderea pentru acest lucru si va recomandam sa verificati mai tarziu. In acelasi timp, orice problema tehnica sau eroare pe care o depistati, va rugam sa o comunicati pe adresa contact@speedproject.ro iar un reprezentant o sa verifice situatia intampinata.

Sectiunea 2: Descrierea serviciilor si conditiilor de colaborare.

Serviciile enumerate in meniul principal sunt prestate de oameni autorizati, persoane juridice care au dreptul de a realiza si presta serviciile expuse. Descrierea serviciilor prezentate pe site este realizata in colaborare cu partenerii nostri. www.speedproject.ro nu isi asuma raspunderea in cazul in care exista cuvinte sau grupuri de cuvinte care pot sa va induca in eroare sau nu sunt actualizate conform legii in vigoare. Pentru a fi la curent 100% cu modificarile legislative, va rugam sa verificati actualizarile pe site-urile autoritatilor. Colaborarea se face in urma unei cereri telefonice sau fizice la unul dintre birourile noastre din Bucuresti. Va vom comunica disponibilitatea, costul si un timp de asteptare. Exista posibilitate sa nu preluam o cerere, in cazul in care nu poate efectua o lucrare / serviciu. Ne rezervam dreptul de a refuza o solicitare fara sa precizam un motiv.

Sectiunea 3: Clauza de exonerare de raspundere / alte obligatii

 Vom incerca rezolvarea oricaror probleme pe cale amiabila si intr-un timp cat mai scurt, in cazul in care probleme aparute sunt din cauza noastra  sau a partenerilor. In cazul in care informatiile furnizate de client nu sunt corecte, atunci nu ne asumam raspunderea si exista posibilitatea sa comunicam un cost suplimentar pentru refacerea documentelor (in functie de gravitatea si modul in care trebuie schimbate informatiile).

Sectiunea 4: Forta majora

Conform legilor in vigoare, atat Prestatorul cat si Beneficiarul pot invoca „forta majora”, insa cu apel la rezolvare amiabila, iar in cazul in care aceasta nu este posibila, ambele parti au dreptul de a se adresa instantei.