SpeedProject Holding

Bucuresti & Ilfov
 +40738.025.502

Incalzirea casei cu gaze te scapa de un job part-time

Urmatorul articol este trimis de un client care a dorit sa isi exprime parerea cu privire la centrala pe gaz, dupa ce noi i-am facut proiectare, executie si instalare gaze la o casa din Bucuresti. Speram sa ajute pe cat mai multi cititori care nu sunt hotarati ce sa faca, atunci cand gazele sunt aproape si se poate face „migrarea” catre ele.

„Am cumparat o casa ce folosea o centrala pe lemne/cocs pentru un spatiu de 150mp utili, undeva la marginea Bucurestiului. 2 ierni pot spune ca am avut un job part-time cu toata asumarea. Desi centrala era una cu un focar destul de mare, la alimentarea doar cu lemne trebuia sa revin la cateva ore (3-4 ore) pentru a pune lemne pe foc. Pe timp de zi nu ar fi o problema mare, insa noaptea devine un cosmar. In special iarna, cand in casa este cald iar afara sunt -10 grade. O perioada m-a deranjat acest lucru dar apoi imi placea linistea de la 2-3 dimineata, melancolia si senzatia de frig, atunci cand ieseam afara din casa pentru a ajunge la camera centralei. O perioada m-a deranjat, apoi am simtit ca inebunesc si am decis sa folosesc numai cocs. Doar si cocsul acesta are 2 probleme. Daca nu cumperi din timp, undeva la inceperea sezonului rece incepe sa se scumpeasca si sa nu se mai gaseasca. Sau, treci pe o lista de asteptare si te rogi de x y sa iti aduca cocsul. Apoi te trezesti cu el la poarta si incepe munca de asezare a cocsului in saculeti (e mai curat si mai simplu ulterior, nu te mai murdaresti ). Partea buna la cocs este ca dormi pana dimineata. Partea dura este ca el costa mai mult decat incalzirea pe gaz, lucru confirmat de mai multi apropiati.

In concluzie, pot spune ca mutarea la centrala pe gaz a fost cea mai buna decizie legata de caminul meu si ca recomand gazul ca si solutie pentru incalzirea casei.

Cat despre echipa SpeedProject, s-au ocupat de proiectare instalatie gaze, executie si tot ce a fost nevoie. Costul este confidential, insa va pot spune ca am cerut mai multe oferte si a lor a fost printre cele mai accesibile. SPOR si mare atentie la ce solutie folositi pentru incalzire.

Lasă un răspuns