SpeedProject Holding

Bucuresti & Ilfov
 +40738.025.502
proiect gaze Bucuresti / Ilfov

Firma de proiectare gaze si executie instalatie gaze case / vile in Bucuresti sau Ilfov

Cand vine vorba de o firma care sa se ocupa de proiect, executie si montaj gaze la case in Bucuresti / Ilfov, Speedproject Holding poate fi o alegere buna sau rea. Noi consideram ca este foarte important ca fiecare client sa analizeze serviciile pe care o firma le ofera si sa isi faca o parere la final daca a fost bine sau nu. Pentru a evita o colaborare problematica, recomandam urmatoarele:

  1. Discutati cu mai multe firme care se ocupa de instalatii gaze
  2. Intrebati daca au oameni autorizati si va pot da contract
  3. Cereti cateva preturi pentru lucrarea dumneavoastra
  4. Cititi recenziile primite in Google Maps sau alte locuri
  5. Va faceti o impresie din convorbirea cu reprezentantul companiei

Noi consideram ca suntem o alegere buna avand in vedere ca am investit constant in pregatirea oamenilor, echipamente, dezvoltare a societatii etc. Tinem cont foarte mult ca la final fiecare client sa fie multumit si sa ne recomande mai departe, sau cel putin sa ne trimita o recenzie corecta si pozitiva.

Unde avem acoperire si cat timp dureaza?

In principiu ne deplasam in Bucuresti / Ilfov sau chiar alte zone din apropiere. Timpul de executie al unui proiect depinde de la caz la caz, insa ne putem lauda cu termeni foarte mici de asteptare. Avem suficient personal pentru a prelua un numar mare de lucrari si sa nu intarziem de la executie.

Cum putem colabora?

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un email sau sa ne contactati telefonic pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra.

Resurse Umane Bucuresti

Lasă un răspuns