SpeedProject Holding

Bucuresti & Ilfov
 +40738.025.502

Cateva cuvinte despre Speed Project Holding

Solutii adaptate, personal experimentat

In domeniul Instalatii Gaze si Termice siguranta este foarte importanta. De aceea este necesar sa luati decizii informate si sa apelati la profesionisti.

Personalul din cadrul companiei Speed Project Holding este instruit constant atat pentru a deveni mai bun cat si pentru a preveni anumite accidente la locul de munca. Siguranta clientilor nostri reprezinta o prioritate, astfel ca avem grija sa respectam toate reglementarile si normele in vigoare.

Acoperire si interventii

Bucuresti + Ilfov

Va putem ajuta cu serviciile noastre pe raza mai multor localitati din jurul Bucurestiului. Avem numeroase interventii in Bucuresti + Ilfov, iar personalul nostru este suficient pentru a face fata unui flux mare de comenzi.

img img

Profesionisti

Suntem o echipa de oameni experimentat in domeniul instalatiilor de gaze.

img img

Rapizi

Intervenim prompt pentru a rezolva lucrarea dumneavoastra

img img

Garantie

Oferim garantie pentru serviciile prestate de catre societatea noastra.

Contact
img
Autorizatie Speed Project Holding SRL

Autorizatie in proiectare instalatii de gaze natural

Personalul SpeedProject Hoding este instruit pentru a face fata chiar si celor mai dificile lucrari in domeniul in care activam. Va putem solutiona problema intr-un timp relativ scurt si fara prea mari batai de cap.

Contactati-ne pentru o oferta

In cazul in care doriti sa colaboram, nu ezitati sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email pentru o oferta personalizata.