SpeedProject Holding

Bucuresti & Ilfov
 +40738.025.502

Debransari Termoenergetica

In cazul in care doriti sa colaborati cu Speed Project Holding pentru debransare in Bucuresti, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe email.

In cazul in care doriti sa colaborati cu Speed Project Holding pentru debransare in Bucuresti, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe email.

In ce conditii se face debransarea Termoenergetica T.E.B. fost RADET:

  • Debransarea Termoenergetica T.E.B. fost RADET, se poate face in perioada  (04.04.2022 – 31.08.2022)

De ce acte am nevoie de la Asociatia De Proprietari:

  • Cel interesat de debransare Termoenergetica, va depunde 2 cereri la Asociatia de Proprietari (Acordul asociatiei impreuna cu Acordul vecinilor) in vederea stampilarii si semnarii acestora.

Important de stiut:

  • Este necesar de stiut ca furnizorul de energie termica (Termoenergetica T.E.B. fost RADET), nu poate refuza debransarea individuala a unui consumator. Conform art. 34 lit f din O>G> 73/2002,orice utilizator de energie termica are dreptul sa solicite rezilierea contractului printr-un preaviz de 30 de zile calendaristice. Cu atat mai mult, un utilizator al serviciului de furnizare a energiei termice, are dreptul sa solicite debransarea de la sistemul centralizat de termoficare (Termoenergetica T.E.B. fost RADET) din momentul ce nici macar nu are incheiar un contract cu furnizorul de energie termica.
debransari termoenergetica bucuresti

Important: Chiar daca pretul gazului a mai crescut in ultima perioada, factura lunara a unui apartament ramane de multe ori mult mai mica fata de incalzirea termoenergetica.

Economisesti sume importante lunar, cu factura mai mica la incalzire.

Care sunt pasii debransarii:

  • Dupa obtinerea celor 2 documente (Acordul vecinilor si Acordul Asociatiei) trebuia sa aveti in componenta si urmatoarele documente:
  • Releveul/Schita apartamentului.
  • Copie buletin.
  • Ultima factura de gaz sau acordul de acces la sistemul de distributie gaze naturale sau o factura cu alta alternativa de incalzire (dupa caz)

Cine face debransarea Termoenergetica T.E.B. fost RADET:

  • Debransarea poate fi facuta de orice firma specializata in domeniu instalatiilor
  • Nu este obligatoriu ca debransarea Termoenergetica sa fie efectuata de furnizorul de energie termica deoarece instalatiile comune de incalzire fac parte din proprietatea comuna a proprietarilor de apartamente.

Cine verifica efectuarea debransarii:

  • Verificarea debransarii Termoenergetica T.E.B. fost RADET efectiva se va face de catre reprezentantii Termoenergetica desemnati care vor constata efectuarea debransarii.

 

« de 2 »

PARERILE CLIENTILOR CONTEAZA